Urari pentru Anul Nou / de La multi ani

La Multi Ani de Noul An

Statusuri pentru mess de Anul Nou

 

* E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
* La cumpana dintre ani ne gandim mereu la cei care ne sunt dragi si cu care am dori sa petrecem clipe de neuitat.
* Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
* La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
* Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si “La multi ani!”
* A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi.
* Viata sa iti fie
Numai bucurie
Sfanta Sarbatoare
Numai inaltare
Anul care vine
Numai roduri pline!

* Fie ca anul care incepe sa ti astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!! La multi ani!
* Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine…
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
“La Anu’si La Multi Ani!”
* A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandru ca ai ramas acelasi suflet cald, La multi ani!
* Anul nou…o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!
* Va doresc in noul an 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!!! CITESTE MAI DEPARTE  AICI ->Urari de Craciun si Anul Nou
 Mesaje amuzante de Craciun Mesaje si Statusuri de Anul Nou – Revelion
 cioic  Urari de Anul Nou
 lma i  Mesaje de Revelion
 ym
 love   Mesaje pentru persoana iubita de Revelion – Cu dragoste de Anul Nou

Mesaje si Urari de Anul nou / Revelion 2017– 2018 La Multi Ani !!!

RECOMANDARI :