Mesaje si Urari de Anul nou

Mesaje de Anul Nou


Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!

Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca ai fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de anul nou. La Multi Ani!

Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!

Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!


Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!     MAI MULTE URARI, MESAJE DE SARBATORI

Va Recomandam si :