La Multi Ani Stefan ! Mesaje si Urari 2021

La Multi Ani Stefan ! Mesaje si Urari  2021


- SFÂNTUL ȘTEFAN Toate florile din lume pentru tine Ştefania! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

- De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special

- Stefan – Hai noroc si voie buna, sa petrecem impreuna, c-astazi este o zi mare, si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

- La multi ani, Stefan! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Sa iti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat!

- Sper ca sarbatoarea Sfantul Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

- La mulţi ani! SFÂNTUL ŞTEFAN să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!